Mapa no disponible

Fecha/Hora
Date(s) - 23/11/2021
7:00 pm - 8:00 pm

Categorías


Víctor Fernández parlarà amb Cristian Segura, autor de la novel.la  «Gent d’ordre. La desfeta d’una Elit»

 

La conversa, organitzada per l’ACEC  i patrocinada per l’Institució de les Lletres Catalanes, es podrà seguir per:

Facebook :  https://www.facebook.com/ACECatalunya/

Instragram ACEC   https://www.instagram.com/acec_escriptors/

Youtube ACEC   https://www.youtube.com/c/ACECatalunya

‘El món d’on vinc s’està extingint. L’univers no trontollarà quan deixi d’existir; de fet, alguns ho celebraran. En algun moment del passat jo també ho hauria celebrat, però és on vaig néixer i és natural que estigui de dol.’ A mig camí entre l’assaig, unes memòries i una crónica periodística, Cristian Segura escriu un retrat exhaustiu de les elits barcelonines. Una societat en transformació per causa de la globalització, de la consolidació de l’estat del benestar i també per l’hegemonia del nacionalisme català. Les elits no desapareixen, es transformen. I Barcelona n’és el paradigma.


Cristian Segura i Arasa (Barcelona, 1978) Barcelona  1978, graduat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull. Entre el 2003 i el 2010 va exercir la seva professió a Berlín i a Pequín, i ha col·laborat en algunes revistes econòmiques internacionals. Ha escrit per a diversos diaris i setmanaris, com ara El País, l’Avui, Mundo Deportivo i l’Ara. També col·labora a El matí de Catalunya Ràdio amb la secció «El calidoscopi de Cristian Segura».
Va debutar el 2011 com a novel·lista amb l’obra El cau del conill, llibre que li va donar el premi Josep Pla de narrativa. En ell narra irònicament la història d’una família burgesa actual en decadència explicada pel seu patriarca, el senyor Amadeu Conill. El 2013 va presentar Ciment armat.